Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Kit solar presurizat compact pentru apă caldă menajeră, cu boiler inox 150 litri și 15 tuburi vidate (ofertă persoane juridice)

ITechSol
3.549,00 RON / set (TVA inclus)
2.982,35 RON / set (fara TVA)
Pretul NU include cheltuielile de livrare.
ITechSol
Cod produs - SKU ITSEP15IJPJ

Descriere

Panou solar compact, presurizat pentru producerea de apă caldă menajeră. Se poate folosi pe toată durata anului, inclusiv în lunile de iarnă (eficiența depinzând de radiația solară). Tuburile vidate ofer perfomanțe bune și pe timp înnorat, fiind capabile să capteze radiațiile infraroșii care pătrund prin stratul de nori.

Față de sistemele nepresurizate, în acest caz apa din boiler nu intră în contact direct cu tuburile vidate, transferul de energie termică fiind indirectă. Energia solară este captată de câtre tuburile vidate, care absorb radiația solară, iar căldura rezultată este transferată apei din interiorul boilerului prin intermediul schimbătorului de căldură aferent elementului heat pipe.

Instalația presurizată funcționează la presiunea rețelei de distribuție apă rece, ca urmare panoul solar poate fi montat atăt la sol căt și pe acoperiș.

Rezistă la grindină cu diametrul de până la 30 mm.


Kit-ul este compus din:

- panou solar cu 15 tuburi vidate heat-pipe, cu diametru de 58 mm, lungime de 1800 mm

- boiler inox de 150 litri, cu izolație din spumă poliuretanică de 55 mm

- elemente de fixare, suport, accesorii: suruburi, piulițe, garniturile de etanșare antipraf, capace de susținere tuburi, reflector, cadru oțel inox, supapă termică și de presiune.
- Diametru racordare: 3/4"


Garanție: 2 ani


Atenție!

Transportul acestui produs se poate face doar paletizat prin intermediul Pallexsau preluare personală. Alte firme de curierat sunt excluse. Prețul transportului nu este inclus și se va comunica ulterior, în funcție de locație. 

Plata se face integral în avans.

Pentru alte detalii vă rugăm să ne contactați. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review