Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Panou solar plan (colector) HEWALEX KS2100F TLP ACR (pentru apă caldă)

HEWALEX
2.189,00 RON / buc (TVA inclus)
1.839,50 RON / buc (fara TVA)
Pretul NU include cheltuielile de livrare.
HEWALEX
Cod produs - SKU PT14.48.02
Disponibil in 10-20 zile de la comanda

Descriere

Vă prezentăm în exclusivitate colectorul solar termic Hewalex, un produs de top din portofoliul ITechSol, conceput pentru a revoluționa modul în care gospodăriile moderne își gestionează nevoile energetice. Hewalex este nu doar un colector solar, ci o magistrală a eficienței și durabilității, potrivit pentru fiecare locuință care aspiră la independență energetică și respect pentru mediul înconjurător.

**Inovație și Eficiență Remarcabilă:**

Hewalex incorporă cele mai recente tehnologii în materia de captare a energiei solare. Cu un design inteligent de captatori plani și un sistem de absorbție selectivă avansat, acest colector oferă o rată de conversie solară excepțională, chiar și în condiții de lumină difuză. Eficiența sa remarcabilă este întărită de ITechSol printr-o integrare perfectă cu sisteme de automatizare smart, permițându-vă să monitorizați și să controlați energia solară acumulată prin intermediul dispozitivelor inteligente.

**Durabilitate și Fiabilitate:**

Hewalex se distinge prin construcția sa robustă, cu materiale rezistente la coroziune și intemperii, garantând o durată lungă de viață și performanță consistentă. ITechSol adaugă valoare prin asigurarea unei dimensionări corecte și intercompatibilitatea tuturor componentelor, crescând astfel fiabilitatea pe termen lung.

**Instalare Simplificată:**

Grație sistemului ingenios de montaj, colectorul poate fi integrat cu ușurință pe orice tip de acoperiș sau montat pe sol, oferind flexibilitate proprietarilor. ITechSol completează această ușurință de instalare cu suport tehnic de top și o echipă de specialiști dedicați, pregătiți să ofere cele mai bune soluții pentru optimizarea configurației.

**Impactul Ecologic Redus:**

Alegând Hewalex, vă asumați un rol activ în lupta împotriva schimbărilor climatice, reducând în același timp costurile energetice. ITechSol este mândru să vă ofere un produs care nu doar că îndeplinește cerințele energetice moderne, dar o face în mod responsabil, cu un impact minimal asupra mediului înconjurător. Îmbrățișând inovația, durabilitatea, ușurința în utilizare și respectul pentru planetă, colectorul solar termic Hewalex propus de ITechSol reprezintă investiția inteligentă care vă va transforma casa într-un vector al sustenabilității. Dacă sunteți în căutarea unui mod eficient și ecologic de a vă alimenta locuința cu energie, Hewalex este soluția ce promite nu doar economii la factura de electricitate, dar și confortul conștiinței curate.

Alegeți inteligent, alegeți Hewalex cu valori adăugate de ITechSol.


Panoul (colectorul) solar plan KS2100F TLP ACR este alegerea perfectă pentru case unifamiliale sau cu mai multe apartamente, precum și pentru clădiri comerciale, industriale și alte tipuri de imobile. Pot fi folosite și pentru încălzirea apei din piscine și pentru aport la încălzirea centrală. Înclinarea recomandată față de orizontală este între 30 și 45° pentru o funcționare optimă pe tot parcursul anului. Kiturile de montare permit instalarea colectoarelor pe diferite acoperișuri, direct pe panta acoperișului, precum și pe peretele clădirii, acoperiș plat și pe sol. Un singur panou poate încălzi zilnic între 100-150 litri de apă (prin intermediul unui agent termic).

Modelul TLP ACR se distinge față de TLP AC prin eficiență maximă datorită folosirii sticlei antireflex.

Este prevăzut cu un un absorber din cupru și aluminiu tip harpă, sudat cu laser, acoperit cu un strat BlueTec (strat extrem de selectiv din oxizi de nitrură de titan, absorbție 95%, emisie 5%), izolat termic cu vată minerală Rockwool® și sticlă solară calită structural, cu grad înalt de transmisie a radiației solare (96,7%, clasa U1), cu un strat suplimentar antireflex.

Este caracterizat de rezistență superioară la condițiile de mediu, cum ar fi temperatură și presiune extrem de ridicate, vânt și grindină de până la 45 mm diametru, confirmată de certificatul Solar Keymark (011-7S2823F).

 

Caracteristici și date tehnice*:


 • Dimensiuni (lungime x lățime x înălțime): 2022 x 1019 x 90 mm
 • Suprafață totală: 2,06 m²
 • Suprafață captare (absorber): 1,93 m²
 • Putere nominală (energia colectată) la G=850 W/m², Tm-Ta=0, raportată la suprafața de captare (absorber): 1630 W, adică 845 W/m²
 • Eficiență optica ηo, raportată la suprafața de captare (absorber): 79 %
 • Coeficient pierdere de căldura a1: 3,34 W/m²K
 • Coeficient pierdere de căldura a2: 0,014 W/m²K
 • Volum colector: 0,85 l
 • Debit mediu de lucru recomandat (minim / nominal / maxim): 1,2 / 1,8 / 2,5 l
 • Presiune maximă de operare: 10 bar
 • Temperatură de stagnare: 201,2°C
 • Racorduri: filetate, 3/4" M
 • Materiale constructive: aluminiu, cupru, sticlă solară U1, vată minerală Rockwool®
 • Cadru: aluminiu vopsit
 • Material strat de absorbție: BlueTec eta plus (oxizi de nitrură de titan)
 • Greutate în stare goală: 36 kg
 • Garanție: 10 ani

 

* Datele tehnice sunt conform certificatului Solar Keymark.

 

Atenție!

Transportul acestui produs se poate face doar pe palet prin intermediul Pallex. Alte firme de curierat sunt excluse. Din acest motiv se pot onora doar comenzile cu preluare personală sau cele care conțin min. 2 buc. panouri, pentru a putea fi expediate pe palet așezate pe verticală. Pentru alte detalii vă rugăm să ne contactați. Vă mulțumim pentru înțelegere!Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate