Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

TA CAN Touch monitor pentru controller solar termic (automatizare, regulator) UVR1611

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
1.938,00 RON (TVA inclus)
1.628,57 RON (fara TVA)
Pretul NU include cheltuielile de livrare.
Cod produs - SKU SC13TACANUVR1611

Descriere

TA CAN Touch este un monitor LCD de 10", cu ecran tactil si functioneaza ca interfata de operare pentru programarea libera a regulatorului UVR1611.

Pot fi definite mai multe pagini, astfel incat schema sistemului sa fie definita in mod optim. Paginile pot fi protejate cu coduri PIN. Orice indicator valoric al sistemului poate fi afisat pe pagini individuale, aceste valori pot proveni chiar de la mai multe regulatoare. Parametrii regulatorului pot fi modificate direct prin intermediul CAN-Touch (de ex. perioade de timp, temperaturile nominale, etc.). Pornirea aparatului necesita doar transferul schemelor sistemului la CAN-Touch si selectarea valorilor dorite. Acest lucru are loc prin intermediul software-ul de parametrizare, livrat cu dispozitivul. Transferul de date intre PC si CAN-Touch se face cu ajutorul cardului SD furnizat. Valorile masurate pot fi afisate pe CAN-Touch si transferate prin retea.

Dispozitivul este livrat cu un incarcator pentru alimentarea cu energie electrica.Disponibil si in varianta alba. Dimensiuni: 234 x 191 x 38 mm.

Garantie: 2 ani.

Detalii

SKU
SC13TACANUVR1611
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate